Dhaka Mobile 

Logo 



Go Back  

Dhaka Mobile > CDMA & TDMA Cell Phones > (Non Nokia) CDMA/TDMA Cell Phones > HUAWEI CDMA/TDMA

Connect with Facebook
Register Unlock support Online Shop Members List Calendar Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 28-06-19, 10:41 PM   #1
SusanaP
Junior Member
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 12
Status: Offline
Sonork:
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
SusanaP is on a distinguished road
Default I use P30 Pro

I have a P30 and I'm going to England. I do not know if the GPS will work for me in that beautiful country. Someone has already used it in the London area
  Reply With Quote
Old 29-06-19, 07:48 AM   #2
DanielH
Junior Member
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 18
Status: Offline
Sonork:
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
DanielH is on a distinguished road
Default Re: I use P30 Pro

Last year rent a car with driver in london and my GPS.it worked correctly with Androip
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 04:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright DhakaMobile.com 2006-2016. All Rights Reserved.