Dhaka Mobile 

Logo 




Go Back  

Dhaka Mobile > GSM Mobile / Tablets Brands -Software Area > Popular Brand > Micromax

Connect with Facebook
Register Unlock support Online Shop Members List Calendar Mark Forums Read

Micromax General Micromax phones discussion, firmwares, solution, root, help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 28-02-13, 10:24 AM   #1
.:::RoMoN:::.
VIP MEMBER
 
.:::RoMoN:::.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Malaysia
Age: 26
Posts: 3,200
Status: Offline
Sonork: 100.1641402
Thanks: 521
Thanked 2,657 Times in 1,426 Posts
Rep Power: 11
.:::RoMoN:::. is on a distinguished road
Lights 1 Micromax mobiles: Hard Reset Procedures

How To Hard Reset Micromax A60

switch off phone, hold the centre key,home key & power all at the same time .when u see a trangle on screen ,hit the call button.its done


here is image how to hardreset
Quote:
dd31f89e0cqx3uoy.jpg[1].jpg (26.5 KB, 0 views)

Last edited by .:::RoMoN:::.; 09-03-13 at 08:13 PM. Reason: Threads Sticky
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to .:::RoMoN:::. For This Useful Post:
gsm full man (15-09-14), mehatmatwala (02-01-16)
Old 28-02-13, 10:24 AM   #2
.:::RoMoN:::.
VIP MEMBER
 
.:::RoMoN:::.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Malaysia
Age: 26
Posts: 3,200
Status: Offline
Sonork: 100.1641402
Thanks: 521
Thanked 2,657 Times in 1,426 Posts
Rep Power: 11
.:::RoMoN:::. is on a distinguished road
Default Re: Micromax mobiles: Hard Reset Procedures

How To Hard Reset Micromax A45



> Press and hold Volume up + Volume Down + power on
> you will see 2 options (recovery mode / Factore mode) press volume up to select recovery mode
> select wipe data/ factory reset by volume down button then touch menu
> volume down to select yes--delete all user data then touch menu
> reboot system now
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to .:::RoMoN:::. For This Useful Post:
gsm full man (15-09-14), mehatmatwala (02-01-16)
Old 28-02-13, 10:24 AM   #3
.:::RoMoN:::.
VIP MEMBER
 
.:::RoMoN:::.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Malaysia
Age: 26
Posts: 3,200
Status: Offline
Sonork: 100.1641402
Thanks: 521
Thanked 2,657 Times in 1,426 Posts
Rep Power: 11
.:::RoMoN:::. is on a distinguished road
Default Re: Micromax mobiles: Hard Reset Procedures

Micromax A100 HardReset
Use Vol Up+power key to go to the reset menu.
Use Volume keys to navigate.
Go to factory reset option.
*LONG PRESS* volume up key to select and leave.
confirm Yes by *LONG PRESS* volume up key and leave.
after that select reboot opiton.

factory set done
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to .:::RoMoN:::. For This Useful Post:
gsm full man (15-09-14), mehatmatwala (02-01-16)
Old 28-02-13, 10:24 AM   #4
.:::RoMoN:::.
VIP MEMBER
 
.:::RoMoN:::.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Malaysia
Age: 26
Posts: 3,200
Status: Offline
Sonork: 100.1641402
Thanks: 521
Thanked 2,657 Times in 1,426 Posts
Rep Power: 11
.:::RoMoN:::. is on a distinguished road
Default Re: Micromax mobiles: Hard Reset Procedures

micromax a75 hard reset
kepp pressing these two volume up + power button 3-5 seconds

with volume down select wipe data/factory reset

  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to .:::RoMoN:::. For This Useful Post:
gsm full man (15-09-14), mehatmatwala (02-01-16)
Old 28-02-13, 10:24 AM   #5
.:::RoMoN:::.
VIP MEMBER
 
.:::RoMoN:::.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Malaysia
Age: 26
Posts: 3,200
Status: Offline
Sonork: 100.1641402
Thanks: 521
Thanked 2,657 Times in 1,426 Posts
Rep Power: 11
.:::RoMoN:::. is on a distinguished road
Default Re: Micromax mobiles: Hard Reset Procedures

KARBONN A9 Hardreset
[-switch off
-press vol up and power on key together (it takes pretty long time)
-You will enter green screen, but need to press the power key again
-Now you will enter the red screen.
-There on your android will appear and all the options too.
-For selecting use the volume up and down keys, but to select an entry you need to press the power on key for a little longer.

Power on and vol down key will probably lead you to download mode.

do factory reset & its done

  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to .:::RoMoN:::. For This Useful Post:
gsm full man (15-09-14), mehatmatwala (02-01-16)
Old 28-02-13, 10:25 AM   #6
.:::RoMoN:::.
VIP MEMBER
 
.:::RoMoN:::.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Malaysia
Age: 26
Posts: 3,200
Status: Offline
Sonork: 100.1641402
Thanks: 521
Thanked 2,657 Times in 1,426 Posts
Rep Power: 11
.:::RoMoN:::. is on a distinguished road
Default Re: Micromax mobiles: Hard Reset Procedures

KARBONN A1 Hardreset
1.switch off mobile & put battery then press Home+center+power (see pic 1 )

2.After 10 sec Triangle symbol (see pic 2)

3.then Press call button (see pic 3)

4.press volume button select wipe data/factory reset

5.then press center button

6 wait & enjoy

Battery back up, user code reset, pattern reset


  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .:::RoMoN:::. For This Useful Post:
gsm full man (15-09-14)
Old 28-02-13, 10:25 AM   #7
.:::RoMoN:::.
VIP MEMBER
 
.:::RoMoN:::.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Malaysia
Age: 26
Posts: 3,200
Status: Offline
Sonork: 100.1641402
Thanks: 521
Thanked 2,657 Times in 1,426 Posts
Rep Power: 11
.:::RoMoN:::. is on a distinguished road
Default Re: Micromax mobiles: Hard Reset Procedures

Micromax a44 hardreset
1. Volume down + power

it will show
recovery mode: Volume up
factory mode: Volume down

2. Press volume up

3. Select wipe data/ factory reset press menu button and select yes


it will done.

  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .:::RoMoN:::. For This Useful Post:
gsm full man (15-09-14)
Old 28-02-13, 10:25 AM   #8
.:::RoMoN:::.
VIP MEMBER
 
.:::RoMoN:::.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Malaysia
Age: 26
Posts: 3,200
Status: Offline
Sonork: 100.1641402
Thanks: 521
Thanked 2,657 Times in 1,426 Posts
Rep Power: 11
.:::RoMoN:::. is on a distinguished road
Default Re: Micromax mobiles: Hard Reset Procedures

micromax a25 hardreset
volumeup + center + power button

again center button

select wipe data/ factory reset

then click menu button

select yes

and enjoy

  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .:::RoMoN:::. For This Useful Post:
gsm full man (15-09-14)
Old 28-02-13, 10:25 AM   #9
.:::RoMoN:::.
VIP MEMBER
 
.:::RoMoN:::.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Malaysia
Age: 26
Posts: 3,200
Status: Offline
Sonork: 100.1641402
Thanks: 521
Thanked 2,657 Times in 1,426 Posts
Rep Power: 11
.:::RoMoN:::. is on a distinguished road
Default Re: Micromax mobiles: Hard Reset Procedures

hard reset micromax a57
vol up+home+pwr

recovery menu show

then wipe factory reset

  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .:::RoMoN:::. For This Useful Post:
gsm full man (15-09-14)
Old 28-02-13, 10:25 AM   #10
.:::RoMoN:::.
VIP MEMBER
 
.:::RoMoN:::.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Malaysia
Age: 26
Posts: 3,200
Status: Offline
Sonork: 100.1641402
Thanks: 521
Thanked 2,657 Times in 1,426 Posts
Rep Power: 11
.:::RoMoN:::. is on a distinguished road
Default Re: Micromax mobiles: Hard Reset Procedures

MICROMAX A110 hard reset

1 volume up + volume down + power switch

2 volume up

3 recovery

4 wipe data/factory reset

  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .:::RoMoN:::. For This Useful Post:
gsm full man (15-09-14)
Reply

Bookmarks
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 05:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright DhakaMobile.com 2006-2016. All Rights Reserved.